Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
The Lego Movie - The Second PartThe Lego Movie - The Second Part
Ohjaus Mike Mitchell
Pääosissa mm. Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish ja Stephanie Beatriz

Hyväntuulinen jatko-osa päästää pikkusiskon Duplot vapaaksi edellisosan maailmaan eikä mikään ole sen jälkeen ennallaan. Mad Maxin postapokalyptisistä vistoista aina pinkin glitterin verhoamaan biletykseen saumattomasti soljuva karuselli pitää juonen kevyenä ja kaskut vetreinä. Aivan edellisosan sfääreissä ei nyt liikuta, mutta kokonaisuus on vaivatta viihdyttävä yli ikäpolvien — näin varsinkin elokuvan alkupuolella.

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
SicarioSicario
Ohjaus Denis Villeneuve
Pääosissa mm. Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro ja Victor Garber

Nuori FBI-agentti (Emily Blunt) heittäytyy aisapariksi ilman varmistinta operoiville konkariagenteille (Josh Brolin ja Benicio Del Toro), vaikka arvaa, että näiden alushousuissa lukee CIA. Kiikarissa on huumeparoni, joka on tähän saakka onnistunut välttämään pelikirjan mukaan toimivan lain käden.

Napaksti hetkessä elävä trilleri vääntää muutaman mutkan suoraksi ja käy palkitsevasti käsiksi suoraan rikollisten kaulavaltimoon. Usean hienon kohtauksen varaan rakentuva ralli ei aivan kestä jälkitarkastelua, mutta tunnelma matkan varrella on upea.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Billions - 1. kausiBillions - 1. kausi
Ohjaus Brian Koppelman, David Levien ja Andrew Ross Sorkin
Pääosissa mm. Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman ja Toby Leonard Moore

Showtimen trilleri newyorkilaisesta syyttäjästä (Paul Giamatti) ja hedge-rahaston kipparista (Damian Lewis), jotka kalistelevat sapeleita yhteen epäpyhien tavoitteidensa alttarilla. Koukuttava ja kutkuttava sarja löytää suolansa keinoja kaihtamattomista, mutta oman logiikkansa mukaan virheettömästi toimivista hahmoista, joista pääpari Giamatti-Lewis ovat vain näkyvimmät. Sarjan piloottijaksoon ei kannata kaatua, se on vasta alkusoittoa tulevasta psykologisesta ja strategisesta väännöstä.

Yksi sarjan luojista on Andrew Ross Sorkin, joka sarjan skarpista käsikirjoituksesta huolimatta ei ole sukua Aaron Sorkinille. Sen sijaan mies on hankkinut kannuksensa mm. New York...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään