Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
Castle RockCastle Rock

Kellarisynkkä sarja herättelee henkiin Stephen Kingin luomaa mytologiaa vaihtelevalla menestyksellä. Toisia ulottuvuuksia ja paholaisen olemusta luotaava sarja ottaa itsensä hitusen turhan vakavasti ja kompastuu paikoin omiin juonisolmuihinsa. Sarja tuntuukin pidennetyltä Salaisten kansioiden kauhujaksolta ilman Mulderia ja Scullya pääosissa - tätä vaikutelmaa korostaa vielä se, että tässä nähdään lukuisia X-Filesista tuttuja sivuosanäyttelijöitä.

Kuten Kingin tarinat yleensä, tämä sopii synkistelyyn niile, joille ei pirteä komedia maistu. Muutamat kohtaukset ja säikyttelyt onkin pätevästi toteutettu.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
LoroLoro
Ohjaus Paolo Sorrentino
Pääosissa mm. Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio ja Kasia Smutniak

Juhlimisesta tulee krapula. Fyysisestä kankkusesta selviää kyllä, se tiedetään. Vaikeampi mäki kivuttavaksi on henkisellä puolella.

Palkittujen teosten jälkeisiin projekteihin tarttuminen on todistetusti osoittautunut taiteilijoille haasteeksi. Vastaavaa on kuultu myös urheilumaailman puolella. Menestyskrapula tunnistetaan monissa yhteyksissä.

Paolo Sorrentinon nimi nousi esiin viimeistään Suuri kauneus -elokuvan (2013) myötä. Sateli pystiä jos jonkinlaista. Vaikka elokuvassa olikin onnistuneita palasia, krapulan vastenmielisen tuoksahduksen saattoi jo haistaa savun vasta ollessa nousemassa. Ympärillä havaitsi orastavan kuplan, maineessa ilmaa. Laskuhumalassa syntynyt...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
AquamanAquaman
Ohjaus James Wan
Pääosissa mm. Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson ja Dolph Lundgren

Hupihenkinen supersankari-seikkailu vesimiehestä (Game of Thronesin Jason Momoa), joka päätyy hämmentämään ikiaikaista kalavelkojen soppaa. Silmäkarkki on kunniassa ja pikselipyörteet tapissa, mutta kuin ihmeen kaupalla keitos pysyy viihdyttävänä loppuunsa saakka. Episodi on silti räikeästi ylipitkä.

Pelissä on odotetusti valta ja maailmanrauha, sekä maalla että meressä, mutta kerronnan muoto on vetoava ja virtaviivainen. Sympaattisten hahmojen vetämä seikkailu on ehkä muovinen, kliseinen ja loppuaan kohden läpeensä arvattava taival, mutta samalla kattaus on osaava ja yllättävän monipuolinen: sarjistoimintapätkä, aarrejahti ja rakkaustarina kuuluvat kaikki...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään