Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Sabrina

Kaunis Sabrina 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Autonkuljettajan tytär (Audrey Hepburn) päätyy nappulaksi rikkaan isäntäperheensä aikamiespoikien (Humphrey Bogart ja William Holden) väliseen veijarikuvioon, mutta raha ja liiketoiminta eivät mahda mitään elämänilolle ja rakkaudelle.

Tämä on yksi mustavalkoisen Hollywoodin kulmakivistä, jonka piruetit vetävät vaivatta mukaansa vaikka soittolistan jo osaisi ulkoa. Audrey Hepburn on luonnonvoima kaiken ristitulen keskellä ja Humphrey Bogart uskottava äkäpussi, jonka pokeri hajoaa palkitsevasti.

Erinomainen mustavalkokuva on taltioitu alkuperäistä akatemia-kuvasuhdetta kunnioittaen, toisin kuin levyn kannesta voisi päätellä. Ilmeisesti elokuva tarkoitettiin nähtäväksi 1.75:1-formaatissa, mutta kuvattiin tuolloin taaksepäin yhteensopivasti 1.37:1-suhteella, jolloin vanhatkin teatterit pystyivät sen näyttämään. Näin ollen tässä kuvasta ei olisi rajattu mitään pois vaan päinvastoin kuva-alaa on tarjolla enemmän pystysuunnassa. Jälki on ihastuttavan erottelevaa ja teatraalisen mustavalkoista. Jokunen otos siellä täällä jää ehkä pehmeäksi, mutta kuva on lähestulkoon kauttaaltaan komean jäsentynyttä. Hyvä monoraita toistaa dialogin puhtaasti. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Billy Wilder
Pääosissa: Humphrey Bogart Audrey Hepburn William Holden Walter Hampden John Williams Martha Hyer Joan Vohs
Tarina: Billy Wilder Samuel Taylor Ernest Lehman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1954Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.37
Ääniraita: Dolby TrueHD Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431038202

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään