4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kolmas hirviömotelli suuntaa vesille kun kasti lähtee lomaristeilylle toikkaroimaan. Hyvöntahtoinen monsterihuba jatkuu kolmannessa osassaankin aivan entiseen malliin, mutta ilman, että seikkailu maistuu uusinnalta. Värikäs silmäkarkki ja vetreä sähellys ovat pääasia, ja keitos toimii näin virkeästi.

Hohtavalla HDR-väritoistolla armoitettu kuva on terävä, vakaa ja värikylläinen. Erottelukyvyltään kyseessä ei ole järisyttävä 4K-kokemus, sillä kuvan sukujuuret eivät edusta aitoa 4K:ta, mutta HDR on nätisti kohdillaan ja anti kaikkinensa mainiota. Passelin soljuva ja tunnelmakas ääniraita kuulostaa hyvältä myös Suomeksi. Vain alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu Dolby Atmos -muodossa.

Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. Ekstroissa mm. kaksi lyhytelokuvaa ja interkatiivista sisältöä mm. sing-along-pätkien muodossa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Genndy Tartakovsky
Pääosissa: Adam Sandler Andy Samberg Selena Gomez Kevin James David Spade Steve Buscemi Keegan-Michael Key Molly Shannon Fran Drescher Kathryn Hahn Jim Gaffigan Mel Brooks
Tarina: Genndy Tartakovsky Michael McCullers
Musiikki: Mark Mothersbaugh

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 733031005556

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään