4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

The First Purge

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Useamman leffaan mittaan jo venynyt Puhdistus-elokuvien sarja palaa nyt juurilleen ja näyttää kuinka ensimmäinen puhditusten yö sujui. Hallitus maksaa Staten Islandin kokeelliselle tappoalueelle jääville asukkaille — ja bakkanaaliin lähteville tappajille vielä enemmän — mutta kysymys kuuluu: täh?

Posketon tapporalli flirttailee nyt yhteiskuntafilosofian kanssa verrattain vetreästi ennen leipäveitsiin tarttumista, ja välähdyksittäin niiden kanssa heiluessaan. Väkivaltapornoa, groteskisti yliammuttua kommentaaria muutoksen tai ”jonkin muun” puolesta tai vain amerikkalaisten omaa Battle Royalea uhkuva toimintajännäri saa tässä yllättävän pitkälle kehitellyn kuosin. Järkeä tässä ei paljoa tunnu olevan, mutta kaiken järjettömyyden keskelle heitetyt ihmiset toimivat kieltämättä kukin uskottavasti. Hiiret labyrintissa lienee lopulta paitsi elokuvan tarina myös sen olemassaolon motiivi. Donald Trumpkin saa tässä oman väkinäisen osansa sadevesikaivon takaa.

Vakaa, terävä ja väritoistoltaan luonteva kuva näyttää ilmeikkäältä ja hallitulta. 3.2K:na kuvattu elokuva ylittää HD-tason kirkkaasti päivän valoon sijoittuvissa otoksissaan ja yön pimeydessäkin antin on hyvä. Napakka ääniraita pysyy hyvin mukana karnevaalissa. Boksin niin ikään sisältämän HD-version levyllä ekstroina poistettu kohtaus ja kolme koostetta. ¤K-levy on ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gerard McMurray
Pääosissa: Ylan Noel Lex Scott Davis Joivan Wade Steve Harris
Tarina: James DeMonaco
Kuvaus: Anastas Michos
Musiikki: Kevin Lax

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083165345

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään