Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Paniikki stadionilla

Two-Minute Warning 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Superbowlin ottelu vetää Los Angelesin Coliseum-stadionin täyteen, mutta fanien ja silmäätekevien vanavedessä paikalle huuhtoutuu myös yksinäinen kiväärimies.

70-luvun ajankuvaa huokuva jännäri pitää mielenkiintoa yllä enemmän kulttuuri- ja aikamatkailun kuin suoranaisen jännityksen kautta, mutta yksinkertainen tarina kantaa kestonsa. Seremoniamestarina tässä häärii Charlton Heston, joka siirtelee nappuloita kuin oman aikakautensa tuote - tai ainakin strategia tuntuu paikoin oudolta nykypäivän kouluampumisten jälkeen. Muutoinkaan kaikki virkavallan machoilu ja pokkurointi eivät enää tunnu uskottavilta, mutta ehkä nämä menevät osin vanhentuneen pelikirjan piikkiin. Kokonaisuus on taitaen tehty ja napakasti päätelty julma ajatusleikki.

Ikäisekseen erinomainen kuva löytää lähikuvissa vaatteiden ompeleet ja pitää miljöön vaikuttavan jäsentyneenä. Vaihteleva pehmeys kuuluu toki asiaan, mutta anti ei ole lainkaan huono. Myös ääniraita pysyy skarppina ja miellyttää korvia. Kyseessä on saksalainen julkaisu, joten suomenkielistä tekstitystä ei levyltä löydy. Ekstroissa traileri, heikko kuvagalleria ja vertailun vuoksi vielä elokuvan TV-versio saksaksi dubattuna. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Larry Peerce
Pääosissa: Charlton Heston John Cassavetes Martin Balsam Beau Bridges
Tarina: Edward Hume George LaFountaine
Kuvaus: Gerald Hirschfeld
Musiikki: Charles Fox

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1976Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4020628783280

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään