Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Walking Dead - 8. kausi

The Walking Dead - The Complete Eighth Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kahdeksan vuotta on pitkä aika zombie-aiheiselle televisiosarjalle. Lakkasin jo aikoja sitten odottelemasta sarjakuvasarjan uutuuksia, enkä ole jaksanut enää seurata tätä televisiostakaan.

Mutta BD-formaatissa olen myöhäisemmätkin kaudet katsonut aivan sujuvasti.

Toki jo seitsemänteen kauteen mennessä tuntui varmalta, ettei tästä enää mitään tule. No, yksi erään sairaalasarjan potilasta esittänyt näyttelijä (Greyn anatomiasta tuttu Jeffrey Dean Morgan) muutti kaiken. Kahdeksas kausi meinaa tosin lopahtaa alkuunsa. Negan oli jo vastapoolinsa Rickin (Andrew Lincoln) varmatappoisessa tähtäimessä, kunnes: ei mitään. Silloin alkoi kolme tähteä häämöttää.

Sitten seuraa monta jaksoa uutta ja vanhaa, niinpä tätä jaksoi. Sitten sama uudestaan.

Neganin filosofia tihenee ja tulee yhä läheisemmäksi, tutummaksi. Eihän tämä mitään futuuria koskaan ollutkaan. Allegorinen, selvä symboli on lääkintätaitoja omaava muhamettilainen. Aika hyvin tämän hahmon liiankin selkeä yhtymäkohta Trumpiin (Meksikon muuri ) ja Euroopan heivoröisiin demokratioihin (pakolaiset Afrikasta ja Lähi-itästä) alkaa tuntua aika napakalta.

Toki suvannoissa tuntuu kuin seuraisi Kauneita ja rohkeita. Kun toivo tuntuu katsojalta hupenevan, juuri silloin luodaan uutta, tuorettakin dramatiikkaa.

Tv-tuotannoksi tarjolla on laadukasta kuvaa ja ääntä. Pientä levottomuutta toki ilmenee nopeissa metsäkohtauksissa. Ekstroihin on tallennettu pari kommenttiraitaa, pidennettyjä kohtauksia ja viisi dokumenttia (135 min). Kuudes levy on omistettu dokumenteille. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Andrew Lincoln Jeffrey Dean Morgan
Tarina: Useita
Kuvaus: Useita
Musiikki: Bear McCreary

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017-2018Kesto: 763 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740337

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään