Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hammaskeiju

Tooth Fairy 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Lajityypistä käy tämäkin: pannaan toimintaelokuvien sankari (Dwayne ”Rock” Johnson) vaikeaan komediarooliin. Vaikka showpainijan tausta auttaa, huumorillahan on siinä suuri osuus, Hammaskeijun alkupuoli tuntuu toivottamalta pääosanesittäjän kömpelyyden yltäessä jopa raskaana olevan Arnold Scwarzeneggerin tasolle.

Onneksi meno paranee jatkossa. Teemoiksi on otettu amerikkalaisille hieman hankalia asioita, kuten yksinhuoltajuus ja yltiöpäinen kilpailumentaliteetti. Meitä pinnallisimpia katsojia saattaa kiinnostaa jääkiekko. Se tosin muistuttaa nyrkkeilyä, jota Rocky-elokuvat esittelivät.

Yhä tyypillisempi nykyamerikkalaisen elokuvan ilmiö kiinnittää huomion myös. Fenderin kitaratehdas on mukana tuotesijoittelulla, joten aika kauniita sähkökitaroja voi ihailla. Stratocaster soikin rapeilla särösoundeilla soundtrackilla.

Hammaskeiju jää keskinkertaiseksi Frank Capran uudelleen lämmittelyksi, mutta onnistuu naurattamaan muutaman kerran. Elokuvan näyttelijäkaarti on pätevä ja ennen kaikkea sympaattinen. Ovatpa mukana jopa Julie Andrews ja Billy Crystal mehukkaissa sivurooleissaan. Paljon vartijana on myös brittien Konttori-versiosta tuttu Stephen Merchant.

Laadukas kuva ja ääni. DVD-version kuva on paljon latteampi ja ääniraita tunkkaisempi. Ekstroissa 25 min. dokumentit ohjaajan kommentein, ohjaajan intro, 11 min. poistettuja kohtauksia, kommentein, 3 min. epäonnistuneita kohtauksia ja traileri. Pakkauksessa on kaikkia kolme eri laitosta: BD, DVD ja digitaalinen kopio. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Lembeck
Pääosissa: Dwayne Johnson Ashley Judd Stephen Merchant Julie Andrews Billy Crystal
Tarina: Useita
Kuvaus: David Tattersal
Musiikki: George S. Clinton

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 236494EAN: 6438044254266

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään