Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Southland Tales

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kieli poskessa tehty maailmanlopun kuvaus ryhmästä losangelesilaisia asfaltintallaajia, jotka kaikki matkaavat tietämättään kohti tuhoa. Keskimääräisestä hihhulikomediasta tämän erottaa vain teema ja tavanomasta nimekkäämpi näyttelijäkaarti. Dwayne "The Rock" Johnson on rajan toisella puolen käynyt ja muistinsa menettänyt solttu, Sarah Michelle Gellar neuvokas pornotähti, Seann William Scott rasistinen jepari ja tunnistettavilla näyttelijöillä miehitetty sivuosalista muutoinkin pitkä - itsea asiassa elokuvaan niin ylimitoitettu, että koko projektin on täytynyt saada alkunsa jonkun kotibileiden huuruista.

Täysipainoista elokuvaa tämä tekele ei ole nähnytkään, mutta kaikesta tarinallisesta huteruudestaan ja yleisestä hölmöilystään huolimatta kyse on keskimääräistä kunnianhimoisemmasta Ö-leffasta. Pinta on hyvin hallussa vaikka budjetti tuskin on ollut ylenpalttinen. Jos vain käsikirjoitus olisi mielekäs voisi käsillä olla ihan hauska tapaus, mutta nyt katsojan palkkioksi jää vain muutama yksittäinen vitsi siellä täällä. Räikeästi ylipitkä.

Hyvä kuva nousee viirun verran tyypillisen videoviihdykkeen yläpuolelle ja näyttää liki täysiveriseltä elokuvalta, joskin toismaallista kikkailua on jo hieman liikaa. Pätevää ääniraitaa siivittää Mobyn musiikki. Ekstraton, mikä on harmi sillä olisi oikeastaan ollut mielenkiintoista kuulla miten tähän elokuvantapaiseen päädyttiin. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Kelly
Pääosissa: Dwayne Johnson Sarah Michelle Gellar Seann William Scott Mandy Moore Jon Lovitz
Tarina: Richard Kelly
Kuvaus: Steven Poster
Musiikki: Moby

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899382

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään