Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
Konna ja KoukkuSmokey and the Bandit
Ohjaus Hal Needham
Pääosissa mm. Burt Reynolds, Sally Field ja Jackie Gleason

Leveilijärekkakuski (Burt Reynolds) ottaa vastaan haasteen salakuljettaa 400 laatikollista olutta Teksasista Georgiaan äkäinen sheriffi (Jackie Gleason) kannoillaan ja vain 28 tuntia aikaa kellossa. Tarinassa ei juuri ole koukkuja tai uutta lihaa klassisen perusidean ympärillä, mutta takaa-ajona ja roadmoviena tämä on yksinkertaisen toimiva.

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The HighwaymenThe Highwaymen
Ohjaus John Lee Hancock
Pääosissa mm. Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates, John Carroll Lynch ja Kim Dickens

Komea periodidekkari kahdesta elämänsä ehtoopuolelle ehtineestä pyssysankarista (Kevin Costner ja Woody Harrelson), jotka suostuvat mukaan Bonnien ja Clyden ajojahtiin.

Hengästyttävän näyttävä, valloittavasti buddy-elokuvaa ja länkkäriä yhdistävä elokuva keinuu salaperäisesti tämän ja toisen maailman välillä vääjäämätöntä yhteenottoa odottaen. Ote on skarpisti tässä hetkessä, mutta tunnelma tavoittaa kiehtovia sävyjä menneestä tulevasta yhtäältä lainvalvojien menneisyyden ja toisaalta lainsuojattomien lähestyvän päätepisteen kautta. Tämä on harkiten punottu jännäri, joka virkistävästi tuntuu jättävän osan sanomastaan katsojan korvien väliin.

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
KlausKlaus
Ohjaus Sergio Pablas
Pääosissa mm. Jason Schwartzman, J. K. Simmons, Rashida Jones ja Will Sasso

Netflixin ensimmäinen oma animaatioseikkailu kertoo jouluisen tarinan hallitsijan hulttiopojasta, joka passitetaan perinnön toiveissa syrjäisen ärjy-kylän postimestariksi. Vastakarva kääntyy vähitellen elämänmyönteisyydeksi, eikä vain pääosansa vaan koko kylän sotaisan väestön parissa. Lopulta joulumieli palautetaan perätti itse joulupukille.

Nätti, tuore ja liikkeiltään vetreä satu pitää mielenkiintoa vaivatta yllä, eikä turhia suvantoja etsi vaikka muutama töyssy matkalle mahtuukin. Hauska joulutarina.

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The IrishmanI Heard You Paint Houses
Ohjaus Martin Scorsese
Pääosissa mm. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Jane Rosenthal ja Emma Tillinger Koskoff

Martin Scorsesen kolmituntinen eepos maistuu mässäillen tehdyltä buffet-kattaukselta, jossa on paperilla kaikki mitä hyvältä periodigansterikuvaukselta kaipaisi. Tarina on polveileva ja maukas, mutta myös pitkään ponnettoman tavanomainen. Kuosi on kyllä kiistattoman komea, mutta kerronnan ote auttamatta geriatrisen seesteinen.

Pettymys on suuri kun nimekäs näyttelijäääkarti löntystelee tarinansa läpi elottomasti ja perin luonnottomasti. Erityisesti Robert De Niron hahmo Frank Sheeran tuntuu luonnottomasti, ja köyhin tuloksin, nuorennetulta mafiakokelaalta, joka näyttää ehkä habitukseltaan plastiikkakirurgilla koko ikänsä viettäneeltä keski-ikäiseltä mieheltä...

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään