Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien kenttä - Collector's Edition

Field of Dreams 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.75
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mies ja unel­ma.

Mies ja unel­ma. Useim­mat kui­ten­kin jättävät hur­jim­mat mie­li­ha­lun­sa to­teut­ta­mat­ta. Har­vi­nai­sel­la ta­val­la ar­kielämän fi­lo­so­fiaa ta­voit­ta­va ker­to­mus mie­hestä (Ke­vin Cost­ner), jo­ka ra­ken­taa ba­se­ball-kentän kes­kel­le ei mitään.
Hie­no me­ta­koh­taus: Ray Liot­ta Shoe­less Joe­na, le­gen­daa­ri­sen so­pu­pe­lis­kan­daa­lin täh­tenä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vaikkakin ei-anamorfinen. Lämmin DS-ääniraita. Ekstroissa 1,5 tunnin dokumentti kappalejaolla, ohjaajan ja kuvauksesta vastanneen John Lindleyn kommenttiraita, faktaruutuja, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy