Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Mask of Zorro

Zorron naamio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta.

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta. Se tar­joaa sa­mal­la hämmäs­tyttävän tuo­reen näkö­kul­man mo­neen ker­taan fil­mat­tuun ai­hee­seen.
Ty­ro­ne Powe­rin vuon­na 1940 täh­dittämä Zor­ron merk­ki saa vas­ta­pai­noa Ant­ho­ny Hop­kin­sin ja An­to­nio Ban­de­ra­sin yh­tei­su­ra­kas­ta. Pal­jon vauh­tia.

Kuva & ääni

Tasokas kuva ylittää kirkkaasti aiemman DVD:n tason. Jälki on tyylikkään filmimäistä ja lähes kauttaaltaan miellyttävän terävää ja väritoistoaan myöten levollista. Jokunen otos siellä täällä jää pehmeämmäksi, mutta tästä ei ole häiriöksi asti. Häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi päivitetty ääniraita kuulostaa hyvältä ja toimii mukavasti myös tilassa.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (5 min.), musiikkivideo ja perusteellinen dokumentti Zorron tarinasta (45 min.). Sokerina pohjalla jatko-osaa mainostava ennakkokatsaus ja näytekohtaus. (PS/IJ)
24/07/2010
24/07/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100937EAN: 5051162264576

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy