Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuristava kauhu

The Hand 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ku­ris­ta­va kau­hu sisältää pal­jon anak­ro­nis­me­ja ai­na­kin ny­ky­kau­hui­luun tot­tu­neen nuo­ren kat­so­jan mie­lestä.

Ku­ris­ta­va kau­hu sisältää pal­jon anak­ro­nis­me­ja ai­na­kin ny­ky­kau­hui­luun tot­tu­neen nuo­ren kat­so­jan mie­lestä.
Mic­hael Cai­ne on sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja, jo­ka me­nettää vai­mon­sa aio­vir­heen seu­rauk­se­na oi­kean kä­tensä. Vai­mo al­kaa sa­vus­taa it­seään mie­hen elämästä. Mies al­kaa tun­tea haa­mu­tun­te­muk­sia, jois­ta ei lääkä­reillä ole tie­toa.
T­sek­kaa oh­jaa­ja Oli­ver Sto­ne al­ku­puo­lel­la juo­pon roo­lis­sa. Tril­le­rinä tämä on van­hen­tu­nut pa­han ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä rakeisuutena ja kohinana, mutta sopii hyvin ilmaisuun, eikä aiheuta kouristuksia katsojassa. DS-raita luo tilaa totuttua enemmän. Ekstroissa kommenttiraita ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 90915EAN: 7321944159410

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy