Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cocoon – paluu nuoruuden lähteelle

Cocoon: the Return 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­va­ruu­teen mat­kan­neet elä­keläi­set saa­pu­vat ta­kai­sin maan pääl­le, kos­ka ko­te­lot ovat vaa­ras­sa seis­mis­ten muu­tos­ten ta­kia.

Ava­ruu­teen mat­kan­neet elä­keläi­set saa­pu­vat ta­kai­sin maan pääl­le, kos­ka ko­te­lot ovat vaa­ras­sa seis­mis­ten muu­tos­ten ta­kia. Jäl­leennä­ke­mi­sen rie­mu jää kui­ten­kin ly­hyek­si ai­na­kin kat­so­jal­ta. Vaik­ka kaik­ki kes­kei­set, al­ku­peräi­set näyt­te­lijät ovat mu­ka­na, tai­ka on kuol­lut.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FsFilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FsFilm) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy