Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Heat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

NL-­kyttä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ha­kee pa­ho­ja poi­kia Chi­ca­gos­ta ja Ja­mes ”­huo­nom­pi” Be­lus­hi vähän me­lal­la avit­taa.

NL-kyttä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ha­kee pa­ho­ja poi­kia Chi­ca­gos­ta ja Ja­mes ”­huo­nom­pi” Be­lus­hi vähän me­lal­la avit­taa. Kak­si­kon ke­mia ei toi­mi hyvässä eikä pa­has­sa. Oh­jaa­ja Wal­ter Hil­lin huo­noim­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa vilisee printtiroskia ja värit ovat laimeat. Kuvakohinaa näkyy hieman, mutta ei turhia tärinöitä. 5.1 on, mutta se soi jotenkin sumein soundein. Löysää dokumenttia peräti 40 minuuttia. Traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95622  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy