Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ocean's Eleven - kovat panokset

Ocean's Eleven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ryhmä elämää suu­rem­pia kei­ka­rei­ta päättää ryöstää kol­me Las Ve­ga­sin ka­si­noa ker­ral­la.

Ryhmä elämää suu­rem­pia kei­ka­rei­ta päättää ryöstää kol­me Las Ve­ga­sin ka­si­noa ker­ral­la. Alun­pe­rin Frank Si­nat­ran vetämän Rat Pack -ryhmän per­soo­nien va­ras­sa kul­ke­nut 60-lu­vun keik­ka­ku­vaus saa nyt Ste­ven So­der­berg­hin kä­sissä uu­den köö­rin pääo­siin. Geor­ge Cloo­neyn ja Brad Pit­tin vetämä uu­si kop­la ki­saa ta­sapäi­ses­ti esi­ku­vien­sa kans­sa, ja on ken­ties ai­noa mie­hi­tys tässä ajas­sa, jo­ka sii­hen ky­ke­nee.
Uu­sin­ta­vi­ri­telmä on­nis­tuu säi­lyttämään al­ku­peräi­sen hen­gen ja kui­ten­kin va­rioi­maan ta­ri­naa ny­kypäivään ja uu­del­le kär­kinäyt­te­lijä­kaar­til­le so­pi­vak­si. Sa­mal­la ta­ri­na sol­juu pal­kit­se­van yllä­tyk­sel­li­ses­ti eteenpäin pitäen täh­tensä vi­reessä ja ässänsä hi­has­saan ai­van lop­pu­ka­hi­noi­hin as­ti. Ove­la, ko­mea ja eri­no­mai­sen viih­dyttävä elo­ku­va toi­mii upeas­ti vielä näin pa­rin kym­me­nen vuo­den jäl­keen­kin uu­del­leen näh­tynä.

Kuva

Kiitettävä 4K-kuva on vakaa, filmimäinen ja miellyttävän erotteleva. Väritoisto loistaa Atlantic Cityn ja Las Vegasin väriloistossa, ja anti on kauttaaltaan luonnollisen vivahteikasta. Jälki ei edelleenkään edusta viiltävintä mahdollista kuvaa, mutta anti on tyylikkään eleganttia ja korkealentoista toistaakseen kasinoiden kimalluksen uskottavasti ja jännityksen läsnäolevasti.

Ääni

Hillitty ääniraita antaa hahmojensa selittää tulevat ja menneet tapahtumat, eikä juuri kaipaa muutamaa pajatson kilahdusta enempää tämän säestämiseen. Ääniraidan imu on hyvä tehosteita ja musiikkiraitaa myöden.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (ensimmäisellä ohjaaja ja käsikirjoittaja Ted Griffin, toisella Brad Pitt, Matt Damon ja Andy Garcia), making of (28 min.) ja koosteet alkuperäisestä elokuvasta (14 min.) ja tästä trilogiasta (yht. 34 min.). (IJ)
14/06/2024

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2001Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 103524EAN: 7333018030015

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy