Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Crimson Tide

Purppuravyöhyke 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

S­cot­tin vel­jek­sistä ke­vyemmän elo­ku­va al­kaa uu­ti­sil­la Ts­hets­he­nian konf­lik­tis­ta, mitä oli tal­vel­la 2000 mie­len­kiin­tois­ta kat­soa.

S­cot­tin vel­jek­sistä ke­vyemmän elo­ku­va al­kaa uu­ti­sil­la Ts­hets­he­nian konf­lik­tis­ta, mitä oli tal­vel­la 2000 mie­len­kiin­tois­ta kat­soa. On­nek­si ka­pi­nal­li­sil­la ei to­del­li­suu­des­sa ol­lut pää­syä ydi­na­se­va­ran­toi­hin.
Y­din­su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri Ge­ne Hack­man ja förs­ti Den­zel Was­hing­ton ovat saa­neet käs­kyn lä­hettää oh­juk­set vi­hol­lis­tu­ki­koh­taan, kun ka­pi­nal­lis­ten sub­ba­ri hyökkää. Yh­teys kat­keaa eikä mie­histö tiedä, pe­rut­tiin­ko käs­ky. Hack­man al­kaa seo­ta kap­tee­ni Quee­gin ta­paan, jo­ten Was­hing­ton ot­taa ko­men­non. Tuot­ta­ja Bruck­hei­me­rin ry­tinöistä pa­ras.
Ä­lyttö­myy­det ovat mi­ni­missä. An­taa ai­ka hei­kon ku­van me­ri­voi­mien mo­raa­lis­ta. Elo­ku­van vii­mei­set mi­nuu­tit ovat hy­vin ällöt.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Panavision-kuvan alkuperäinen teatterikuvasuhde oli 2.39:1. Ei mitään ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy