Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kaunis mieli

A Beautiful Mind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­ve­la, mie­lekkääs­ti pu­not­tu psy­ko­lo­gi­nen ta­ri­na, jon­ka lo­pul­lis­ta ole­mus­ta on vai­kea en­na­koi­da.

O­ve­la, mie­lekkääs­ti pu­not­tu psy­ko­lo­gi­nen ta­ri­na, jon­ka lo­pul­lis­ta ole­mus­ta on vai­kea en­na­koi­da. Ih­mis­mie­li ja lo­giik­ka vievät hel­pos­ti huo­mion, mut­ta rak­kaus­ta­ri­na on sil­le oleel­li­nen ja us­kot­ta­va vas­ta­voi­ma.
Tämä on su­rul­li­sem­pi kuin useim­mat Howar­din elo­ku­vis­ta, mut­ta sil­ti oh­jaa­jal­le tyy­pil­li­nen huu­mo­ri pil­kah­te­lee vai­kei­den­kin tee­mo­jen lä­pi tah­dik­kaas­ti, mistä kii­tos kuu­luu myös sym­paat­ti­sil­le hah­moil­le ja tai­dok­kail­le näyt­te­lijöil­le. Muis­tut­taa mo­nel­la ta­voin Kuu­det­ta ais­tia, mut­ta käyttää te­ho­kei­no­na säi­kyt­te­lyn si­jaan huu­mo­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Sävykäs, laadultaan erinomainen kuva sortuu vain ajoittain lievään pehmeyteen - tilanne on siis pitkälti kuten aiemmalla DVD:lläkin, mutta nyt jälki on kuitenkin kertaluokkaa erottelevampaa. Pientä roskaa on nähtävissä toisinaan. Elävä ääniraita, jonka kruunaa elegantti teema. Ekstraton. (IJ)
18/10/2013

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Russell Crowe
Tarina: Akiva Goldsman Sylvia Nasar
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: James Horner

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431038141

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy