Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Le Nom de la Rose

The Name of the Rose 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Um­ber­to Econ mo­ni­syi­sen ja upean ro­maa­nin oli­si voi­nut tu­ho­ta pa­hem­min­kin.

Um­ber­to Econ mo­ni­syi­sen ja upean ro­maa­nin oli­si voi­nut tu­ho­ta pa­hem­min­kin. Ar­vos­te­li­jat eivät ole tähän Jean-Jac­ques An­nau­din ver­sioon ko­vin­kaan miel­ty­neet.
Jättää vii­saas­ti Econ kirk­ko­his­to­rian luen­not vain viit­teel­li­sek­si ku­lis­sik­si 1300-lu­vun sher­lock­hol­me­sin (Sean Con­ne­ry) tut­ki­muk­sis­sa. Ih­me kyllä, suo­ma­lais­ta le­vyä ei ol­lut kuu­lu­nut, vaik­ka vuo­sia on odo­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Pieniä positiivivikoja, pilkkuja, pehmeyttä ja rakeutta. Muuten hyvä kuva verrattuna tv-versioihin. Ääniraita ei ole eläväisimpiä, mutta innostuu lopun kirjastopalossa. Myös englantilaisella ääniraidalla, mutta ranskalaisia tekstejä ei saa poistettua. Ekstroina vain biografiat. Levy on R2-Ranska. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy