Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

48 Hrs.

48 tuntia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: 5055025300326

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wal­ter Hil­lin kul­ta-ai­kaa.

Wal­ter Hil­lin kul­ta-ai­kaa. Nick Nol­ten ja Ed­die Murp­hyn (e­si­kois­roo­li) ke­miat pe­laa­vat täy­sin sau­mat­to­mas­ti yh­teen kaik­kien bud­dy-lef­fo­jen esi­ku­vas­sa.
Ta­ri­na kääntää ai­ka­naan to­tut­tu­ja ase­tel­mia nu­rin­nis­koin. Nol­te on huo­no­ta­pai­nen junt­ti, Murp­hy fik­sum­pi ja tyy­li­ta­jui­sem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen letterbox-kuva. Harmaansävyiset, likaiset värit. Kuvapinnat värisevät ajoittain. Ääniraita tarjoaa räiskettä hyvällä dynamiikalla. Nolten huuto uhkaa tosin hieman särkeä kauittimissa. Taustakohinaa. Ekstrana vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy