Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casper - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yllättävän on­nis­tu­nut ko­ko­per­heen elo­ku­va kil­tistä kum­mi­tuk­ses­ta, jon­ka har­taim­paan toi­vee­seen löytää it­sel­leen ystävä vas­ta­taan, kun haa­mu­toh­to­ri saa­puu tyttä­rensä kans­sa asut­ta­maan kum­mi­tus­kar­ta­noa.

Yllättävän on­nis­tu­nut ko­ko­per­heen elo­ku­va kil­tistä kum­mi­tuk­ses­ta, jon­ka har­taim­paan toi­vee­seen löytää it­sel­leen ystävä vas­ta­taan, kun haa­mu­toh­to­ri (Bill Pull­man) saa­puu tyttä­rensä (Ch­ris­ti­na Ric­ci) kans­sa asut­ta­maan kum­mi­tus­kar­ta­noa. ILM:n eri­kois­te­hos­teil­la kuor­ru­tet­tu tyy­likäs ul­ko­kuo­ri vii­meis­te­lee sisällöl­li­ses­ti mai­nion ta­ri­nan viih­dyttäväk­si elo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, eloisa kuva, jossa myös tarkkuus ja väritoisto ovat pitkälti kohdallaan, eikä lievää kohinaa raskauttavampia häiriötekijöitä pistä silmään. Pirteä ääniraita on sisällöltään tyylikäs, toistossaan ilahduttavan tilava ja tilanteen tullen myös huomattavan tehokas. Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan hyvä kommenttiraita, making of (47 min.), poistettu kohtaus, kaksi peliä, DVD-ROM -osio ja traileri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99323EAN: 5050582070583

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy