Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robotin elämää

Bicentennial Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: ai­kui­set ovat niin kii­rei­siä, että lap­set tar­vit­se­vat vä­hintään­kin ro­bo­tin seu­rak­seen.

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: ai­kui­set ovat niin kii­rei­siä, että lap­set tar­vit­se­vat vä­hintään­kin ro­bo­tin (Ro­bin Wil­liams) seu­rak­seen. Elo­ku­va on luon­no­ton, sillä kei­noih­mi­sen sie­lu­nelämä on kum­man in­hi­mil­li­nen, se­littämättömäs­ti. Yk­sin ko­to­na- ja Har­ry Pot­ter -oh­jaa­jan elo­ku­va, jo­ka on liian pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistus kuvakohinaa, paljon tasovärinää. Muuten hyvä kuva. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 5 min behind the scenes, erillinen 5.1-musiikkisoundtrack, trailerit ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy