Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robotin elämää

Bicentennial Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: ai­kui­set ovat niin kii­rei­siä, että lap­set tar­vit­se­vat vä­hintään­kin ro­bo­tin seu­rak­seen.

A­jan­koh­tai­nen tee­ma: ai­kui­set ovat niin kii­rei­siä, että lap­set tar­vit­se­vat vä­hintään­kin ro­bo­tin (Ro­bin Wil­liams) seu­rak­seen. Elo­ku­va on luon­no­ton, sillä kei­noih­mi­sen sie­lu­nelämä on kum­man in­hi­mil­li­nen, se­littämättömäs­ti. Yk­sin ko­to­na- ja Har­ry Pot­ter -oh­jaa­jan elo­ku­va, jo­ka on liian pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistus kuvakohinaa, paljon tasovärinää. Muuten hyvä kuva. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 5 min behind the scenes, erillinen 5.1-musiikkisoundtrack, trailerit ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy