Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Näkymätön vihollinen

Patriot Games 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.27*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97938  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tylsää me­noa CIA:n toh­to­ri Rya­nin mat­kas­sa.

Tylsää me­noa CIA:n toh­to­ri Rya­nin mat­kas­sa. Jo Tom Clan­cyn al­ku­peräis­kir­ja oli täy­sin epäus­kot­ta­va sekä pää­hen­kilön että vas­tus­ta­jien, ii­ri­fa­naa­tik­ko­jen, osal­ta. Jän­ni­tys tii­vis­tyy hie­man lop­pu­puo­lel­la. Lai­naa Ar­gen­ton Pro­fon­do Ros­soa, kun Rya­nin näkö­muis­ti al­kaa toi­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kuvakohinaa ja juovavälkyntää tiiliseinässä. Surround-kanavat toistavat ennen kaikkea musiikkia ja luonnonääniä. Subwoofer on vähällä rasituksella. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy