Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Heat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95622EAN: 5050582606607

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neuk­ku­je­pa­ri ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti.

Neuk­ku­je­pa­ri (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger) ki­pai­see Chi­ca­goon ha­ke­maan ka­ran­nut­ta ma­fioo­soa ta­kai­sin ko­tiin, mut­ta ku­ten odot­taa so­pii, ei sop­pa py­sy pur­kis­sa edes len­to­kentäl­le as­ti. Ai­sa­pa­ri­na lu­sik­ka­hom­mis­sa Ja­mes Be­lus­hi, jol­la on tässä jok­seen­kin sa­man­lai­nen roo­li kuin Ed­die Murp­hyllä 48 tun­nis­sa. Toi­min­ta on peh­mois­ta, juo­ni ke­peän kaa­va­mai­nen ja ke­vein kai­kis­ta on lup­po­het­kinä lauot­tu hu­pi­mie­li­nen kult­tuu­ri­kom­men­taa­ri. Puut­teis­taan huo­li­mat­ta ky­seessä on hil­peän viih­dyttävä 80-lu­vun toi­min­ta­ko­me­dia, jos­sa Ars­ka on vielä tiu­kas­sa kun­nos­sa ja läppä lentää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kylmäsävyinen ja paikoin voimakkaan kohinainen kuva onnistuu kaikesta huolimatta näyttämään verrattain hallitulta ja parhaimmillaan jopa tarkalta. Äänitehosteet naurattavat ampumalla reippaasti yli alkunahistelussa, mutta muutoin anti on mukiinmenevää perusrymistelyä. Ekstroissa mainoshenkinen, mutta riittävän tietopitoinen making of (18 min.) ja traileri. (IJ)
29/10/2009

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy