Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pelikaanimuistio

The Pelican Brief 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98717EAN: 5051895037355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lai­ki­mies­kir­jai­li­ja John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va jännä­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta, jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.

Lai­ki­mies­kir­jai­li­ja John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va jännä­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta (Ju­lia Ro­berts), jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.
Kaa­van mu­kaan ete­nevä ja jat­ku­vas­ti kli­sei­den kans­sa flirt­tai­le­va tril­le­ri ei uu­dis­ta gen­reään, mut­ta tar­joaa na­pa­kas­ti up­poa­van ku­jan­juok­sun, jo­ka nyt to­dis­te­tus­ti kestää uu­dem­man­kin kat­se­lu­ker­ran vaik­ka tätä 2000-lu­vun alus­sa hie­man par­ja­sin. Viih­dyttävä elo­ku­va toi­mii nyt su­la­van kios­ki­pok­ka­rin lail­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on vakaa, erotteleva ja formaatin puitteissa erinomaisen terävä. Myös ääniraita toistuu skarpisti ja tapahtumien tunnetiloja hyvin alleviivaten. Ekstroissa traileri. (IJ)
09/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy