Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mighty Joe Young

Kaverini, mahtava Joe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Uu­sin­nak­si ai­ka hyvä las­ten king­kong on saa­nut nui­van kat­so­ja­vas­taa­no­ton jäl­keen kiittä­viä­kin ar­vioi­ta.

Uu­sin­nak­si ai­ka hyvä las­ten king­kong on saa­nut nui­van kat­so­ja­vas­taa­no­ton jäl­keen kiittä­viä­kin ar­vioi­ta.
Ei kui­ten­kaan ta­voi­ta tun­ne­ta­sol­la kat­so­jaa kuin ai­van lo­pus­sa, kun Joe mei­naa kuol­la pe­las­tet­tuaan pik­ku­po­jan maail­man­pyörästä ja tu­li­pa­lol­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva pikselöityy välillä pahasti, jähmettyy paikoilleen. Katsoja ei ole varma, hyytyykö koko meno kokonaan. Buena Vistalta myöhemmin uusi versio suomalaisella nimellä. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy