Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Affair - 1.kausi

The Affair - Season One 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 537 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112725938

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Gol­den Glo­bel­la pal­kit­tu draa­ma­sar­ja vyöttää yh­teen usean Long Is­lan­din Mon­tau­kis­sa kesää viettävän per­heen koh­ta­lot kun kesä­ro­mans­si nos­taa pin­taan yh­den jos toi­sen­kin ky­tevän trau­man.

Gol­den Glo­bel­la pal­kit­tu draa­ma­sar­ja vyöttää yh­teen usean Long Is­lan­din Mon­tau­kis­sa kesää viettävän per­heen koh­ta­lot kun kesä­ro­mans­si nos­taa pin­taan yh­den jos toi­sen­kin ky­tevän trau­man. Osa ih­mi­sistä kut­suu ran­ta­kau­pun­kia ko­dik­seen, osa vain pa­ko­pai­kak­seen suur­kau­pun­gin syk­keestä, mut­ta myl­ly tart­tuu kaik­kiin yhtä vim­mai­ses­ti.
Sen­saa­tio­naa­li­nen ai­he on vain osa sar­jan viet­te­levästä voi­mas­ta, sillä sitä­kin is­keväm­pi on tuo­re, mon­taa näkö­kul­maa hyö­dyntävä ker­ron­ta, jo­ka tai­taa toi­sin­non il­man ker­tauk­sen ma­kua. Yh­den ta­ri­nan juon­teen ve­don eh­tyessä sen ti­lal­le nou­see uu­si, eikä yhtäkään konf­lik­tia ta­pu­tel­la niin täy­del­li­ses­ti et­teikö se voi­si pa­la­ta uh­kaa­maan ih­mis­ten ha­ta­raa on­nea. Kau­den lop­pua koh­den es­ka­loi­tu­va ti­lan­ne al­kaa saa­da koo­mi­sia­kin piir­teitä, mut­ta pak­ka py­syy ka­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuosi asettaa draamalle trillerimäiset puitteet, jotka pitävät tunnelmaa mukavasti yllä myös suvannoissa. Pahaenteisesti kohtalon kanssa flirttaileva ääniraita pitää dialogin skarppina ja musiikki ottaa paikkansa tyylikkäästi. Ekstroissa koosteet Montaukista (3 min.), näkökulmien hienovaraisesta toteutuksesta puvustuksen kautta (3 min.) ja hahmoista (8 min.). (IJ)
31/05/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy