Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kasvoton mies

The Man Without a Face 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Puo­let kas­vois­taan on­net­to­muu­des­sa me­nettä­nyt erak­ko ystä­vys­tyy uus­per­heen il­ma­pii­riin kylläs­ty­nee­seen 12-­vuo­tiaa­seen poi­kaan.

Puo­let kas­vois­taan on­net­to­muu­des­sa me­nettä­nyt erak­ko (Mel Gib­son) ystä­vys­tyy uus­per­heen il­ma­pii­riin kylläs­ty­nee­seen 12-vuo­tiaa­seen poi­kaan. Gib­so­nin esi­koi­soh­jaus on laa­du­kas tut­kiel­ma en­nak­ko­luu­lois­ta. Nick Stahl (vuo­sia myö­hem­min Bul­lys­sa) ta­voit­taa hie­nos­ti hie­man selkä­ran­gat­to­man ih­mis­tai­men roo­lin.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Atlantic Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic ) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy