Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Grinch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Dr. Seus­sin kuu­lui­sa jou­lu­sa­tu era­ko­ne­loa viettävästä vi­her­kar­vai­ses­ta ha­pan­naa­mas­ta, jo­ka vi­haa yli kai­ken jou­lua ja sii­hen hul­laan­tu­nut­ta huu-­kan­saa.

Dr. Seus­sin kuu­lui­sa jou­lu­sa­tu era­ko­ne­loa viettävästä vi­her­kar­vai­ses­ta ha­pan­naa­mas­ta, jo­ka vi­haa yli kai­ken jou­lua ja sii­hen hul­laan­tu­nut­ta huu-kan­saa. Tässä mörököl­lin naa­mion ta­kaa löy­tyy lä­hes yhtä ku­mi­naa­mai­nen Jim Car­rey, jo­ka te­kee­kin mai­nion suo­ri­tuk­sen tur­ha­pu­ro­mai­se­na poi­ka­mie­henä ja puo­li-il­ki­ku­ri­se­na kep­pos­te­li­ja­na. Tah­ti­pui­kol­la as­ke­lia osoit­te­lee lep­poi­sis­ta elo­ku­vis­taan tun­net­tu Ron Howard, mut­ta vaik­ka är­jyn tie koh­ti yh­teis­kun­taan pa­laut­ta­mis­ta ete­nee­kin suh­teel­li­sen su­la­vas­ti on tämä rau­hat­to­mam­pi ja jo­pa epä­ta­sai­sem­pi elo­ku­va kuin mo­ni mie­hen aiem­mis­ta. To­ki tiet­ty rau­hat­to­muus kuu­luu jou­lu­hur­lum­hei­hin ja myös Dr. Seus­sin ta­ri­noi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti varsin kelvollinen esitys. Kohinaa esiintyy hieman keskimääräistä enemmän, mutta jälki on jatkuvasti miellyttävän tarkkaa ja satumaisen vivahteikas väritoisto hyvin hallinnassa. Monenlaisella prameluurilla höystetty ääniraita on dialogiltaan selkeä, ja jos ei ilahduttavan vivahteikas niin ainakin moninainen. Myös tilakuvaa on hyödynnetty moninaisesti, joskaan silläkään saralla ei tehdä historiaa. Ääniraita on tarjolla hyvin tasavertaisina Dolby- ja DTS-versioina. Erityismaininta elokuvan ilman turhia mainoksia ja lakitekstejä käynnistyvästä levylogiikasta, joka tosin muutoin rasittaa ylettömän pitkillä animaatioillaan. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111275EAN: 5050582313406

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy