Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Commando

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Van­haa Sc­hwar­ze­neg­ge­ria en­nen suu­rin­ta su­pertäh­teyttä ja tu­le­vaa, ehkäpä lo­pul­lis­ta ro­mah­dus­ta.

Van­haa Sc­hwar­ze­neg­ge­ria en­nen suu­rin­ta su­pertäh­teyttä ja tu­le­vaa, ehkäpä lo­pul­lis­ta ro­mah­dus­ta. Ty­perä juo­ni. Eläk­keel­le siir­ty­neen so­ti­laan tytär kaa­pa­taan jne. Si­de­kic­kinä hääräi­lee Rae Dawn Chong, jon­ka roo­li ei tun­nu lai­sin­kaan luon­te­val­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikoinaan vahvasti leikelty. Ruotsalaiset jopa kielsivät koko elokuvan. Tämäkään versio ei ole alkuperäinen, vaan leikkauksia on edelleen. Kuva on parempi kuin jenkkiversiossa, joka ei ollut anamorfinen. Kuva on edelleen pehmeä. Mukana on myös aavistus kuvakohinaa, mutta ei silti häiritsevässä määrin. Dolby Surround tavoittelee kohtuullisesti tilavaikutelmaa. Traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy