Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Commando

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”I’ll be Back” en­simmäistä ker­taa val­ko­kan­kaal­la eli van­haa Sc­hwar­ze­neg­ge­ria en­nen suu­rin­ta su­pertäh­teyttä ja tu­le­vaa, ehkäpä lo­pul­lis­ta ro­mah­dus­ta.

”I’ll be Back” en­simmäistä ker­taa val­ko­kan­kaal­la eli van­haa Sc­hwar­ze­neg­ge­ria en­nen suu­rin­ta su­pertäh­teyttä ja tu­le­vaa, ehkäpä lo­pul­lis­ta ro­mah­dus­ta. Ty­perä juo­ni jos mikä. Eläk­keel­le siir­ty­neen so­ti­laan tytär kaa­pa­taan, ja si­de­kic­kinä hääräi­lee Rae Dawn Chong, jon­ka roo­li ei tun­nu lai­sin­kaan luon­te­val­ta.
Ruot­sa­lai­set jo­pa kiel­sivät elo­ku­van ai­koi­naan. Meillä vah­vas­ti lei­kel­ty elo­ku­va on nyt täy­del­li­senä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä kuva toistuu nyt tarkemmin, mutta värit näyttävät perin laimeilta. Kuvakohinaakin havaitsee. Ekstroissa traileri. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 93223EAN: 7391772562821

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy