Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Intohimon tuulet - Special Edition

Legends of the Fall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yh­dys­val­tain rat­suväen evers­ti eroaa ar­mei­jas­ta vas­tus­taes­saan vi­ral­lis­ta in­tiaa­ni­po­li­tiik­kaa ja jou­tuu kol­men po­jan yk­sin­huol­ta­jak­si.

Yh­dys­val­tain rat­suväen evers­ti (Ant­ho­ny Hop­kins) eroaa ar­mei­jas­ta vas­tus­taes­saan vi­ral­lis­ta in­tiaa­ni­po­li­tiik­kaa ja jou­tuu kol­men po­jan yk­sin­huol­ta­jak­si. Kaik­kien koh­ta­lot kie­tou­tu­vat per­heen ka­pi­nal­li­sen Tris­tan-kuo­puk­sen (B­rad Pitt) te­ke­mi­siin. Suu­re­lo­ku­van puit­tei­ta ta­voit­te­le­va ros­kae­lo­ku­va. Epäus­kot­ta­va ja yl­tiöd­ra­maat­ti­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti ja ääniraidaltaan toki erinomaisesti toimiva. Ekstroissa kaksi dokumenttia, biografiat, tekijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja erillinen musiikki-soundtrack. Julkaistiin aiemmin ekstrattomana normaalipainoksena. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99225  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy