Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sharp Objects

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 420 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­my Adams lois­taa upeas­sa roo­lis­sa al­ko­ho­lis­min rap­pioit­ta­ma­na toi­mit­ta­ja­na HBO:n hyytävässä tril­le­ri­sar­jas­sa, jo­ka luo synkän ku­van Yh­dys­val­to­jen syvän etelän ku­vit­teel­li­sen pik­ku­kau­pun­gin me­nos­ta.

A­my Adams lois­taa upeas­sa roo­lis­sa al­ko­ho­lis­min rap­pioit­ta­ma­na toi­mit­ta­ja­na HBO:n hyytävässä tril­le­ri­sar­jas­sa, jo­ka luo synkän ku­van Yh­dys­val­to­jen syvän etelän ku­vit­teel­li­sen pik­ku­kau­pun­gin me­nos­ta.
Nuor­ten tyttö­jen kar­mi­vat mur­hat saa­vat kau­pun­gin ih­mi­set se­kai­sin ja epäi­lyt heräämään kans­sa­kul­ki­joi­ta koh­taan. True De­tec­ti­ven kal­tai­nen tyy­li toi­mii tum­man­pu­hu­van ja vii­pyi­levän ker­ron­nan avul­la hy­vin ja saa kat­so­jan sa­mais­tu­maan jo­kai­seen omal­la ta­val­laan rik­ki ole­vaan hah­moon. Sar­ja pu­noo jän­ni­tyk­sen vyyh­tiä tai­dok­kaas­ti ja puo­leen­sa­tem­paa­vas­ti, ja erot­tuu eduk­seen ke­veäm­pien dek­ka­ri­sar­jo­jen seas­sa.
Lu­kuis­ten in­hi­mil­lis­ten heik­kouk­sien kans­sa pai­ni­van pääo­san on­gel­mat herättävät sym­pa­tiat ja saa­vat jän­nittämään hä­nen puo­les­taan. Pää­hen­kilön mo­raa­li­set heik­kou­det an­ta­vat tässä ih­mi­syy­destä mo­niu­lot­tei­sem­man ku­van kuin pe­rin­teis­ten ta­ri­noi­den mo­ni­lah­jak­kaat ih­me­san­ka­rit. Ruo­ko­ton rea­lis­mi yh­dis­tet­tynä nok­ke­laan mys­tee­ri­ta­ri­naan on kou­kut­ta­va yh­dis­telmä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen Blu-Ray kuva ja ääni. Ekstroissa yksi lyhyt dokumentti. (EM)
04/03/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy