Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocketeer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Len­to­ko­nein­toi­li­ja ke­hittää 1930-­lu­vun Hol­lywoo­dis­sa ra­ket­ti­val­jaat, joil­la hän kiitää tai­vail­la.

Len­to­ko­nein­toi­li­ja ke­hittää 1930-lu­vun Hol­lywoo­dis­sa ra­ket­ti­val­jaat, joil­la hän kiitää tai­vail­la. Nat­sia­gen­tit ha­vit­te­le­vat kek­sintöä. Mu­ka­van nos­tal­gi­ses­ti teh­ty seik­kai­lu tuo pir­teää vaih­te­lua tu­si­na­toi­min­taan tur­tu­neel­le. Ti­mot­hy Dal­ton pää­kon­na­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. Takakannen tarran mukaan levyllä on tekstitys suomeksi. Näin ei ole asian laita, mutta englannilla selviää mainiosti. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 2.26
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy