Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Willow - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mitä oli en­nen Pe­ter Jack­so­nin Sor­mus­ten her­raa?

Mitä oli en­nen Pe­ter Jack­so­nin Sor­mus­ten her­raa? Eipä juu­ri muu­ta kuin Wil­low. Tuot­ta­ja Geor­ge Lu­ca­sin ris­ti­sii­tos Tol­kie­nin ja R.E. Howar­din kes­ken jää hie­man puo­li­tie­hen, mut­ta Val Kil­mer te­ki näyttävän sisään­tu­lon elo­ku­va­maail­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, aavistuksen pehmeä kuva. Näyttää tiukasti rajatulta aika-ajoin. Ääniraita luo keskitason tallaajan vaikutelmaa. Valmistumisaikaan tekniikka oli vielä vaatimattomammassa roolissa kuin nykyään. Trikkikuvat näyttävät kömpelöiltä. Ekstroissa kommenttiraita, kolme traileria, 22 min. dokumentti, 8 tv-mainosta, 17 min. dokumentti ja kuvagalleria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Val Kilmer
Tarina: George Lucas Bob Dolman
Kuvaus: Adrian Biddle
Musiikki: James Horner

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy