Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Willow - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mitä oli en­nen Pe­ter Jack­so­nin Sor­mus­ten her­raa?

Mitä oli en­nen Pe­ter Jack­so­nin Sor­mus­ten her­raa? Eipä juu­ri muu­ta kuin Wil­low. Tuot­ta­ja Geor­ge Lu­ca­sin ris­ti­sii­tos Tol­kie­nin ja R.E. Howar­din kes­ken jää hie­man puo­li­tie­hen, mut­ta Val Kil­mer te­ki näyttävän sisään­tu­lon elo­ku­va­maail­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, aavistuksen pehmeä kuva. Näyttää tiukasti rajatulta aika-ajoin. Ääniraita luo keskitason tallaajan vaikutelmaa. Valmistumisaikaan tekniikka oli vielä vaatimattomammassa roolissa kuin nykyään. Trikkikuvat näyttävät kömpelöiltä. Ekstroissa kommenttiraita, kolme traileria, 22 min. dokumentti, 8 tv-mainosta, 17 min. dokumentti ja kuvagalleria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Val Kilmer
Tarina: George Lucas Bob Dolman
Kuvaus: Adrian Biddle
Musiikki: James Horner
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy