Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meren raivo

The Perfect Storm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä.

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä. Tätä elo­ku­vaa suo­si­tel­laan vain ui­ma­tai­toi­sil­le. Eep­pi­siin mit­toi­hin pyr­kivä te­hos­te-e­lo­ku­va, jon­ka suu­rin puu­te on tyy­pil­li­nen: hen­kilö­hah­moi­hin on vai­kea kiin­tyä. Ko­tivä­ki on piir­ret­ty tar­kem­mal­la pens­se­lillä kuin it­se san­ka­rit.
Myön­teistä on kak­si jän­nittävää koh­taus­ta (vai­je­ri ja hai) ja hol­lywoo­di­lai­sit­tain poik­keuk­sel­li­nen lop­pu.

Kuva & ääni

Tarjoaa eurooppalaisen PAL-kuvan parhaimmillaan eikä ääniraidan jykevyydessäkään ole huomauttamista. Jo levyn amerikkalainen versio oli kuvanlaadultaan erinomainen. Teatterissa kuvasuhde oli tätä laajempi (2.39:1), joten kuvaa on joko rajoitettu reunoilta tai sitten sitä on hieman venytetty. Häiritsevää se ei joka tapauksessa ole. Kuuluu ehdottomasti suurelle kankaalle, sillä toiminta huuhtoutuu vesimassoihin.

Ekstrat

Perfect Stormin jenkkiversion piti alunperin sisältää paljon ennakkokohua aiheuttanut RCE-suojaus, joka estäisi levyn käytön multiregioneiksi muutetuissa koneissa. Suojausohjelmaa ei tästä levystä millään aluekoodilla löydy.Ekstroissa storyboard-galleria, traileri, soundtrack-promo, kuvamontaasi, lavastetaidetta ohjaajan kommenteilla, elokuvamusiikkia (4 min), myrskyn todellisuuden kokeneiden kommentteja (5 min), HBO First Look (20 min) ja kaikkiaan kolme kommenttiraitaa. DVD-ROM-osuudessa webbilinkki, minidokumentteja elokuvan tekniikasta ja virtuaaliteatteri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamordinen 2.28*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy