Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cocoon – nuoruuden lähde

Cocoon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kym­men­lu­vul­laan har­vi­nai­nen hyvän­tuu­len elo­ku­va muo­vaa sa­maan mas­saan 1930-­lu­vun cap­ra­lais­ta us­koa ih­mi­seen, sitä seu­raa­vien kym­men­ten Ray Brad­bu­ryl­ta opit­tua maail­man­kaik­keu­den ih­met­te­lyä ja Art­hur C. Clar­ken ro­maa­nis­ta Lap­suu­den lop­pu tut­tu­ja vie­raan, mut­ta ystäväl­li­sen in­vaa­sion ai­heut­ta­mia so­siaa­li­sia hu­pai­suuk­sia.

Kym­men­lu­vul­laan har­vi­nai­nen hyvän­tuu­len elo­ku­va muo­vaa sa­maan mas­saan 1930-lu­vun cap­ra­lais­ta us­koa ih­mi­seen, sitä seu­raa­vien kym­men­ten Ray Brad­bu­ryl­ta opit­tua maail­man­kaik­keu­den ih­met­te­lyä ja Art­hur C. Clar­ken ro­maa­nis­ta Lap­suu­den lop­pu tut­tu­ja vie­raan, mut­ta ystäväl­li­sen in­vaa­sion ai­heut­ta­mia so­siaa­li­sia hu­pai­suuk­sia. St. Pe­ters­bur­gin van­hus­ten pal­ve­lu­ta­lo in­nos­tuu, kun ai­koi­naan At­lan­tik­sen tu­hos­sa nä­peil­leen saa­nei­den vie­rai­li­joi­den hel­li­mien ko­te­loi­den vai­ku­tuk­ses­ta ui­ma­ve­si vie sai­rau­det, tuo vi­rii­liy­den ja pa­laut­taa elämä­nus­kon. Mai­nio elo­ku­va kai­ken ikäi­sil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistuksen vaihteleva kuvan tarkkuus; luonto-otokset näyttävät huomattavan luonnollisilta, kun taas studio-kohtaukset hieman rakeisilta. Miellyttävä ääniraita, vaikka takakanavia on vain yksi. Ekstroissa traileri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FsFilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 93046EAN: 6438044087541

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FsFilm) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy