Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Glory

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

US of A:n elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ja Os­car-­va­lit­si­joi­den ylistämä teos.

US of A:n elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ja Os­car-va­lit­si­joi­den ylistämä teos. In­nos­tus joh­tu­nee kään­tei­sestä ra­sis­mis­ta, ts. huo­nos­ta omas­ta­tun­nos­ta. Sisäl­lis­so­dan ai­kai­ses­ta mus­tas­ta komp­pa­nias­ta ker­to­vaa elo­ku­vaa ei toh­di hauk­kua.
Mut­ta eivät jen­kitkään ehkä pitäi­si Tun­te­mat­to­mas­ta so­ti­laas­ta. Jo­ka ta­pauk­ses­sa yliar­vos­tet­tu, vas­ta lop­pu­tais­te­lu on mie­len­kiin­toi­nen Nor­man­dian mai­hin­nou­sun sym­bo­lii­kas­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva on aika vahvasti matted versio. Sai Oscarin parhaasta äänestä, mutta ei ääniraita juurikaan käytä LFE:tä tai surround-kanavia. Ekstroissa 45 min. dokumentti, 20 min. making of, poistettuja kohtauksia, trailereita, osa soundtrackista, ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy