Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deep Impact

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hak­kaa Ar­ma­ged­do­nin kai­kis­sa la­jeis­sa men­nen tul­len ja pa­la­tes­sa.

Hak­kaa Ar­ma­ged­do­nin kai­kis­sa la­jeis­sa men­nen tul­len ja pa­la­tes­sa. Ei ar­vos­te­li­joi­den kiittämä. Maa­pal­loa uh­kaa lop­pu kuin Tin­tin Ih­meel­li­sessä täh­dessä, kun jät­timäi­nen ko­meet­ta on syök­symässä Ka­na­daan. Toi­sin kuin kil­pai­li­jan­sa ei lai­sin­kaan naii­vi tuo­te. Näyt­te­lijät py­syvät hy­vin ruo­dus­sa ja Mor­gan Free­man on us­kot­ta­va en­simmäi­sensä vä­ril­li­senä Yh­dys­val­tain pre­si­dent­tinä.
Yk­si vai­kut­ta­vim­mis­ta ko­ti­teat­te­ri­le­vyistä. Upea ku­va ja jy­kevä ää­ni­rai­ta. Ku­vat­tiin Su­per 35:l­le al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ku­va­suh­teen ol­les­sa 2.39:1. Ekst­rat ovat ikävä kyllä lai­han­lai­set: kak­si trai­le­ria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy