Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braveheart Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 170 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Poik­keaa At­lan­tin ta­kai­ses­ta le­vystä siinä mie­lessä, että san­ka­rin vai­mon kur­kun­kat­kai­suun se­koi­tet­tiin ku­vien ruu­tujär­jes­tystä, jot­tei koh­taus tun­nu yhtä ”­viiltävältä”.

Poik­keaa At­lan­tin ta­kai­ses­ta le­vystä siinä mie­lessä, että san­ka­rin vai­mon kur­kun­kat­kai­suun se­koi­tet­tiin ku­vien ruu­tujär­jes­tystä, jot­tei koh­taus tun­nu yhtä ”­viiltävältä”. Oh­jaa­ja Gib­son hyväk­syi muu­tok­sen.
Upeaa ker­ron­taa, hie­no ku­va ja is­kevät ää­net. Ku­va on aa­vis­tuk­sen teräväm­pi kuin Pa­ra­moun­tin -jenk­ki­ver­sios­sa. Au­dio­vi­suaa­li­se­na tuot­tee­na ai­van kär­ki­kas­tia. S.E. on pa­kat­tu ko­mei­siin kah­den le­vyn kan­siin, mut­ta ei tässä juu­ri ole muu­ta kuin nor­maa­li­ver­sios­sa­kaan: 27 min do­ku­ment­ti, kak­si trai­le­ria ja Gib­so­nin kom­ment­ti­rai­ta.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy