Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Radio

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110354EAN: 6438044015058

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri ja juu­ri jenk­ki­sen­ti­men­taa­li­suu­den syn­nit välttävä ta­ri­na vam­mai­ses­ta mus­tas­ta po­jas­ta, jos­ta tu­lee jal­ka­pal­lo­jouk­kueen mas­kot­ti.

Juu­ri ja juu­ri jenk­ki­sen­ti­men­taa­li­suu­den syn­nit välttävä ta­ri­na vam­mai­ses­ta mus­tas­ta po­jas­ta (Cu­ba Goo­ding, Jr.), jos­ta tu­lee jal­ka­pal­lo­jouk­kueen mas­kot­ti. Var­maan­kin en­simmäi­nen em­paat­ti­nen val­men­ta­ja val­ta­vir­ran jenk­kie­lo­ku­vas­sa (Ed Har­ris) tun­tee sym­pa­tiaa poi­kaa koh­taan, eivätkä kaik­ki kat­so asiaa suo­peas­ti. Hy­viä tee­mo­ja su­vait­se­vai­suu­des­ta ja yh­teis­hen­gestä. Val­men­ta­jan lap­suu­den ko­ke­mus­ten vai­ku­tus ko­ko elo­ku­vaan mik­sa­taan mu­kaan su­ve­ree­nis­ti. Pe­rus­tuu osin to­si­ta­pah­tu­miin. Ai­dot hen­kilöt nähdään lop­pu­ku­vis­sa.
Laa­du­kas ku­va. Toi­min­nal­li­nen ää­ni­rai­ta, vaik­ka ei ai­van Any Gi­ven Sun­dayn is­ke­vyyttä. Hyvää mu­siik­kia (B­TO, Grand Funk Rail­road, Al Green, Otis Red­ding). Ekst­rois­sa kom­ment­ti­rai­ta, 10+22+12 min. do­ku­men­tit, kuu­si pois­tet­tua koh­taus­ta ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy