Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braveheart - taipumaton

Braveheart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

1990-­lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son.

1990-lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son. Myös pääo­sa hoi­tui su­ve­ree­nis­ti.
Vii­si Os­ca­ria tu­li ai­van oi­keaan osoit­tee­seen. Brit­ti­ver­sio: ti­ka­ri­koh­tauk­sen ruu­tu­ja­koa on muu­tet­tu jenk­ki­ver­sioon näh­den oh­jaa­jan suos­tu­muk­sel­la. Ei si­ten ole sinänsä sen­su­roi­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa kerrontaa, hieno kuva ja iskevät äänet. Kuva on NTSC-versiota aavistuksen tarkempi. Värit ovat sävykkäämmätAudiovisuaalisena tuotteena aivan aikansa kärkikastia. 27 min. dokumentti, kaksi traileria. Gibsonin kommenttiraita. K. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mel Gibson
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Randall Wallace
Kuvaus: John Toll
Musiikki: James Horner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy