Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Another 48 Hours

Toiset 48 tuntia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­jat ovat taas kau­pun­gis­sa.

Po­jat ovat taas kau­pun­gis­sa. Edel­leen hyvää viih­dettä, vaik­ka pa­ri­val­jak­ko pyö­rii van­han kaa­van mu­kaan pit­kin San Fran­cis­coa. Oh­jaa­ja Wal­ter Hil­lin eri­kois­mies ja yk­si par­hais­ta si­vuo­sa­kas­vois­ta kaut­ta ai­ko­jen, Brion Ja­mes, saa aiem­paa enemmän huo­mio­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, mutta ykkösosaa parempi kuva. Rakeisuutta jonkin verran. Kuva valuu (51'44" ja 1.12'23"). Tekstitykset ovat kokonaan kuvan päällä. Ekstroina traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy