Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jumanji – Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tur­miol­li­nen pe­li tuo vii­da­kon vit­sauk­set ame­rik­ka­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin.

Tur­miol­li­nen pe­li tuo vii­da­kon vit­sauk­set ame­rik­ka­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin. Eläi­met on to­teu­tet­tu tie­to­ko­neel­la pe­rin keh­nos­ti, mikä te­kee tästä flo­pin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keräilijän kappaleessa on hieman parempi kuvanlaatu kuin DVD-levyjen ensimmäisessä aallossa tulleessa versiossa. Keltaiset tekstitykset on vaihdettu valkeisiin. Edeltäjäänsä verrattuna myös pursuilee ekstroja: 3 min. tuotantodokumentti, 20 min. mainosdokumentti, 15 min. eläinkooste, kuvakäsikirjoituksen vertailua, kaksi traileria, kuvagalleria, biografiat sekä tehostetekijöiden kommenttiraita. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99583  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy