Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Apollo 13

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vähäe­lei­sen ele­gant­ti, huu­maa­van jän­nittävä ja kai­ken hyvän lisäk­si vielä to­si­poh­jai­nen jännä­ri epäon­nek­kaas­ta Apol­lo 13 –­kuu­len­nos­ta.

Vähäe­lei­sen ele­gant­ti, huu­maa­van jän­nittävä ja kai­ken hyvän lisäk­si vielä to­si­poh­jai­nen jännä­ri epäon­nek­kaas­ta Apol­lo 13 –­kuu­len­nos­ta. Ron Howard to­del­la­kin hal­lit­see in­hi­mil­lis­ten elo­ku­vien loih­ti­mi­sen, missä us­kot­ta­van elä­vien hah­mo­jen luo­mi­nen ja oi­kean näyt­te­lijä­kaar­tin va­lit­se­mi­nen ovat iso osa. Tässä kaik­ki pa­la­set lok­sah­ta­vat koh­dal­laan. Muut luon­neh­din­nat: kat­so pe­rus­ver­sion ar­vos­te­lu.

Kuva & ääni

Huomattavan rakeinen, mutta muutoin teknisesti erinomainen ja vakuuttavan filmimäinen kuva. Hillitty ja elegantti ääniraita luo upeasti tunnelmaa läpi elokuvan, mutta on luonnollisesti vahvimmillaan lähtölaukauksen pauhussa ja paniikkia lähentelevien kauhun hetkien tulkkina. Parannus aiempaan DVD:hen on molemmilla saroilla merkittävä.

Ekstrat

Kiitettävän kattavissa ekstroissa aiemmalta DVD:ltä tuttuina lisukkeina keskiverto ohjaajan kommenttiraita, hiljainen mutta kiinnostava Jim ja Marilyn Lovellin kommenttiraita, erinomainen making of (58 min.), dokumentti NASA:sta (48 min.) ja NBC:n Dateline-ohjelman tapahtuman vuosipäiväksi vuonna 1995 tekemä tv-klippi (12 min.). Uutena lisänä mukana on kaksi tekstipohjaista kuva-kuvassa-triviaraitaa Apollo lentojen teknologiasta ja ajanjakson muista merkkitapahtumista. Traileri on nyt tipahtanut pois. (IJ)
12/03/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 99404EAN: 5050582326192

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy