Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unohdetut

The Forgotten 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111289EAN: 6438044006759

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­li­luon­nol­li­nen tril­le­ri ker­too ole­van­sa Kuu­den­nen ais­tin tyy­li­nen, mut­ta eipä juu­ri löy­dy vas­taa­via vil­lo­ja.

Y­li­luon­nol­li­nen tril­le­ri ker­too ole­van­sa Kuu­den­nen ais­tin tyy­li­nen, mut­ta eipä juu­ri löy­dy vas­taa­via vil­lo­ja. Tämä on sel­lai­nen elo­ku­va, jon­ka ai­ka­na mie­tit kuu­mei­ses­ti, millä man­ner­tenvä­li­sellä len­nol­la näit tästä vii­mei­sen vart­ti­tun­ti­sen.
Täy­del­listä ajan­huk­kaa, vaik­ka al­ku­puo­lel­la kat­so­jaa osa­taan vie­tellä prob­lee­mal­la, kun äi­ti (Ju­lian­ne Moo­re) muis­taa 9-vuo­tiaan lap­sen­sa, mut­ta lä­hiympä­ristö ei lai­sin­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyylikäs ääniraita. Ekstroissa kaksi poistettua kohtausta ja vaihtoehtoloppu, 14+20 min. dokumentit, synopsisruutu ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy