Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Windtalkers – Director’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

John Woon oh­jaa­jan­ver­sio on 18 mi­nuut­tia pi­dem­pi kuin en­si-il­las­sa näh­ty ta­ri­na siitä, kuin­ka jen­kit käyttävät Tyy­nen­me­ren lop­pu­tais­te­luis­sa na­va­join­tiaa­ne­ja koo­di­mie­hinä.

John Woon oh­jaa­jan­ver­sio on 18 mi­nuut­tia pi­dem­pi kuin en­si-il­las­sa näh­ty ta­ri­na siitä, kuin­ka jen­kit käyttävät Tyy­nen­me­ren lop­pu­tais­te­luis­sa na­va­join­tiaa­ne­ja koo­di­mie­hinä. Na­va­jot (A­dam Beach ja Ro­ger Wil­lie) saa­vat tur­va­mie­het (Nic Ca­ge ja Ch­ris­tian Sla­ter), joil­la on käs­ky am­pua suo­jat­tin­sa, jos nämä uh­kaa­vat jäädä van­geik­si. Ame­rik­ka­lai­sis­sa so­tae­lo­ku­vis­sa ei juu­ri­kaan vi­li­se hul­lu­ja tai pel­ku­rei­ta. Tässä ta­voi­tel­laan jon­kin­mois­ta rea­lis­ti­suut­ta, vaik­ka ame­rik­ka­lai­set tun­tu­vat ole­van 10-1 pa­rem­pia so­ti­lai­ta kuin ja­pa­ni­lai­set. Oh­jaa­ja Woo on sen­ti­men­taa­li­sim­mil­laan, mut­ta to­teu­tus on tyy­likäs. Oh­jaa­jan ta­sa­pai­noi­sin jenk­ki­tuo­tan­to tähän men­nessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraitavalikkoon on tullut lisäyksenä tuhti DTS. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan lyhyt intro, kolme kommenttiraitaa, 11+15+4+4+23+9+5 min. dokumentit, 14 min. kuvauspäiväkirjaa, jonka voi yhdistää kohtauksiin, neljä monikuvakulmakohtausta, ohjaajan biografi ja kuvagalleria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Woo
Pääosissa: Nicolas Cage
Tarina: John Rice Joe Batteer
Kuvaus: Jeffrey L. Kimball
Musiikki: James Horner

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 104178EAN: 6438044060553

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy