Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Border Informant

Gibraltar 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Af­ri­kan ja Eu­roo­pan tai­te­koh­das­sa Gib­ral­ta­ril­la ka­pak­kaa pitävä rans­ka­lais­mies saa apua ta­lou­del­li­seen ah­din­koon­sa ryh­tymällä tul­lin tie­do­nan­ta­jak­si.

Af­ri­kan ja Eu­roo­pan tai­te­koh­das­sa Gib­ral­ta­ril­la ka­pak­kaa pitävä rans­ka­lais­mies saa apua ta­lou­del­li­seen ah­din­koon­sa ryh­tymällä tul­lin tie­do­nan­ta­jak­si. Baa­ri­tis­kin yli kuul­tu­jen ta­ri­noi­den vä­littä­mi­nen joh­taa pai­kal­li­set sa­la­kul­jet­ta­jat ah­taal­le, mut­ta pian mies it­se­kin huo­maa jou­tu­neen­sa puun ja kuo­ren vä­liin.
U­ni­sen rau­hal­li­ses­ti ete­nevä jännä­ri ei juu­ri on­nis­tu luo­maan tun­nel­maa, vaik­ka miljöö on­kin näyttävä ja to­si­ta­pah­tu­miin no­jaa­vat ta­pah­tu­mat ver­rat­tain us­kot­ta­vas­ti luo­tu­ja. Elo­ku­va pe­rus­tuu Marc Fie­vet'n omaelämän­ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on pehmeä ja väristoistoltaan mokkamaisen samea, mutta vakaa ja tunnelmallinen. Seesteinen ääniraita päästää geneerisen musiikin vähällä ja keskittyy dialogiin. Ekstraton. (IJ)
05/08/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141773906

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy